Wie zijn wij?

Het verhaal achter Eén-Twee Mate

Wat leuk dat je op deze pagina beland bent! Wij zijn Sander (rechts) en Nick (links), twee vrienden met een gedeelde passie voor Yerba Mate. We zijn een aantal jaar geleden voor het eerst in contact gekomen met Yerba Mate, via onze gedeelde hobby: voetbal. Om eerlijk te zijn spelen we niet meer op een niveau om over naar huis te schrijven, maar we genieten net zo van het spelletje als van onze Mate!

Wij waren erg benieuwd naar deze Zuid-Amerikaanse drank én wat voor effect het op ons had. We hoopten echt dat we gelijk helemaal waren verkocht door deze super drank, maar in alle eerlijkheid: we moesten echt wennen aan de smaak en manier van bereiden. Dit was echter van korte duur, aangezien we op dit moment echt niet meer zonder kunnen!

Bij ons gaat er geen dag meer voorbij, zonder Mate te drinken of erover te praten met vrienden. We verdiepten ons steeds meer in het product en kwamen erachter wat voor gezondheidsvoordelen Mate allemaal met zich meebrengt. Dit zorgde bij ons voor een duidelijk doel: Zoveel mogelijk mensen de kracht van Yerba Mate laten ervaren!

Persoonlijk drinken wij dus dagelijks onze Mate. Bijvoorbeeld voor en tijdens het sporten, voor die extra energie en focus. Maar ook gewoon tijdens onze dagelijkse werkzaamheden. Yerba Mate zit bomvol goede vitamines, mineralen en antioxidanten. Daarnaast heeft het een redelijk hoog cafeïne gehalte. We merken beide dat vooral onze focus en productiviteit enorm toenemen na het drinken van Mate. Een heerlijk gevoel! Ook merken we dat we bij het drinken van Yerba Mate niet die cafeïne dip ervaren, waar we wel last van hebben bij het drinken van koffie. Voor ons is het dus de ideale koffie-vervanger. Nog een bijkomend voordeel: Mate geeft ons een vol gevoel, waardoor we minder in die snoeppot aan het graaien zijn.

Buiten alle gezondheidsvoordelen die ons zo gemotiveerd hebben om Yerba Mate met jullie te delen, is het drinken van Mate ook een sociale aangelegenheid. In Zuid-Amerika is het drinken en delen van jouw Yerba Mate met familie en vrienden een teken van waardering en verbroedering. Hoe mooi zou het zijn om dit gevoel ook hier te creëren!

We zouden het echt leuk vinden om met jou in contact te komen! Dus heb je vragen, over Yerba Mate of wat anders? Stel ze gewoon via ons contactformulier. Mocht je een Instagram account hebben, dan kun je ons ook altijd via die weg een berichtje sturen (@12mate.nl). We staan voor je klaar!

Wil je nou net als ons de wereld van Yerba Maté ontdekken? Kijk dan even rond op onze site of op onze productenpagina om te zien of er wat voor je tussen zit!