Heb je een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
Uitstekend
Gebaseerd op 117 recensies
M.S kh
19/08/2023
The best Mate shop in the Netherlands, super fast shipping and the best quality.
Chiara Potargent
18/08/2023
Tijdens het scrollen yerba maté ontdekt en na het lezen van de info op deze site de starterskit meteen besteld. Pakketje werd de volgende dag al geleverd. Alles zit er bij dus ik kon direct beginnen. Het klaarmaken vergt nog wat handigheid maar dat zal uiteindelijk wel goed komen. De yerba ruikt heel lekker, de smaak is nog wat wennen. Als het me de energie geeft die ik hoop te krijgen dan neem ik dat er graag bij.
quency bizcaino
16/08/2023
Snelle verzending en heerlijke yerba mate zeker een aanrader!!
Bert Holman
05/08/2023
Ik heb een hele boel soorten mate gekocht om in de toekomst een aantal keuzes te kunnen maken. Ik ben erg enthousiast over Yerba mate! 12mate b.v. kan ik zeer aanbevelen, ze hebben echt de beste prijs en zelfs biologische mate uit Argentinië die prima en betaalbaar is. Verder een uitstekende service!
Jan Evers
03/08/2023
Top spul!
Sandra Panesso
26/07/2023
Súper leuk site!!! om yerba mate te kopen en alles wat je nodig hebt om het drankje te bereiden!!! Snelle aflevering, berichten worden snel beantwoord! De site is duidelijk en ze hanteren eerlijke prijzen!!!! Ik ga zeker nogmaals bestellen. La página es muy precisa , segura y recomendable. Alli encuentras todo lo que necesitas para preparar la bebida o mate!! Los precios están súper en comparación con algunas tiendas. Seguro repetiré mis pedidos. GRACIAS 12Mate
Brian T
26/07/2023
Snelle en nette levering. Ze hebben een mooie sorteren mate soorten met een goede uitleg.
Marlou De Zeeuw
22/07/2023
Heerlijk! Ik hou echt van de bitterzoete smaak en het 'ritueel' van het klaarmaken voegt zeker iets toe aan de hele beleving.